Bencze Boglárka - Várkonyi Mária - Székács Zsófia - Szucsák Bálint - Zimborán Gábor

Székács Zsófia

Zongora, szimpatizátor, gitár, basszus, ének, vokál (hajcsár és a honlap-dizájner-grafikus team művészeti igazgatója)

"......BÁLINT!!!!!!!!!!...."

ZsofiEgyszer volt, hol nem volt, valamikor még az alsó tagozatban közöltem szüleim nem kis mulattságára a nagy ötletet miszerint zongorázni fogok, (mivel akkoriban még egész pöttöm voltam,  röhejesen festettem a böhöm nagy hangszer mellett), ám mint minden másban, ebben is támogatásukra leltem. Ennek köszönhetően 8 évesen bekerültem egy alapítványi zeneiskolához, ahol közölték, hogy igen, a kislány ezekkel a lapáttenyerekkel valóban zongorázásra termett, és íme minden akadály elgördült előlem. Aztán 6 év után a lelkesedés alább hagyott és bár pont akkor kezdett volna izgalmassá válni a dolog, már annyira untam a komoly zenét, hogy eleim rimánkodásával mit sem törődve hátat fordítottam a zeneiskolának, és attól fogva csak filmzenéket, és musikeleket voltam hajlandó megtanulni. :)
ZsoAkkoriban lelkes gimnazista csitriként még élénken álmodoztam arról, hogy egyszer majd musical énekes leszek, de szerencsére ezt a vágyamat később sikerült elfojtanom, így az emberiség megmenekült a kínhaláltól (bár a szinpadról azóta se tudtam lemondani).
Aztán jött Flatley és a Feet of Flames, és a sorsomat én sem kerülhettem el :), 2000- ben már az egyik újonnan nyílt ír sztep tánciskola növendéke voltam (és meglepő módon, még most is az vagyok), és ezzel egyidőben megismerkedtem a Corrs együttes néhány számával is.
Ez utóbbiak miatt egy nagyon rövid időre kikacsintottam az akusztikus gitár irányába, de eme hangszerral tényleg csak alapszintű a kapcsolatom.
Pár hónapja, kedvenc gitárosunk támogatásával magamhoz kaparintottam egy Squier Bass Affinity-t, és bár még tart az ismerkedési fázis (mármint a hagszerrel), de nem átallom kezembe venni néhány szám erejéig (amit a többiek csak azért engednek meg, mert "oda nagyon kell a basszus", és mert olyan mély hangoknál nem is hallatszódik ki annyira, ha melléfogok).

 

the southpark band Zsofi Balint Zimbi Marcsi Tucsi